fietsen door Amsterdam

Amsterdamse groepsverhuur van fietsen voor bedrijven

Plan je een bedrijfsuitje in Amsterdam? Fietsverhuur biedt extra mogelijkheden. Op een topkwaliteit Batavus of Gazelle verplaatst de groep zich gemakkelijk tussen het ruige Amsterdam-Noord en de sfeervolle Jordaan. De dynamiek van de groepsfietstocht is een leuke manier om de teamspirit te versterken. Onze groepsdeals zijn ook ideaal voor touroperators en hotels. En beter voor het milieu.

segway huren

Fullservice fietsverhuur in het hartje van Amsterdam

Amsterdam is het best begaanbaar op de fiets. Amsterdam Bike Rent biedt bedrijven daarom de kans met korting grotere aantallen fietsen te huren. Wij zitten aan de spuistraat, bij de Dam, en aan de IJdok, naast het Centraal Station. Handig dus, als je een groepstrip plant vanuit een andere stad. Wij bieden de beste fietsen voor scherpe prijzen, met verhuurgarantie tegen diefstal en schade. Liggen je start- en eindpunt ver van onze afhaalpunten? Wij brengen en halen de fietsen voor je. 

Partnership met hotels en touroperators

Als grootschalig fietsverhuurbedrijf in het toeristisch centrum van de stad, werkt Amsterdam Bike Rent graag samen met hotels en touroperators. De vraag naar fietsen in de stad is omvangrijk en groepskortingen zijn altijd lucratief. Wij bieden goed onderhouden, luxe fietsen met 7 versnellingen die het verblijf van jouw gasten extra comfortabel maken. Krijgt iemand pech onderweg? Dan lossen wij dit direct op.